Seuran asetukset

Seuran asetukset - oletusasetukset

Asetuksissa määritetään seuran tietoja sekä yleisiä, kaikille käytössä olevia oikeuksia. Seuran asetuksissa olevat oikeudet ovat päätason oikeuksia ja näitä oikeuksia voi rajata käyttäjäryhmissä lisää.

Asetusten nimi
Oletuksena nimi on Oletusasetukset mutta halutessaan nimeä voi muuttaa. Muutos näkyy ainoastaan Seuran asetukset -sivulla.

Palautteen sähköposti
Osoite, johon kentälle osoitettu palaute ohjataan. Palautelomake ei ole NexGolfissa tällä hetkellä käytössä.

Tekstiviestin lähettäjänä näytetään
Lähettäjäksi voidaan kirjata esimerkiksi seuran nimi tai lyhenne. Nimi voi olla maksimissaan 11 merkkiä. Mikäli tätä ei määritetä, käytetään seuran tietoihin kirjattua seuran lyhennettä.

Leveyskoordinaatit ja Pituuskoordinaatit - määritetään kentän sijainti. GPS-paikannuksen koordinaatit määritellään kenttäasetuksissa.

Tasoituskierroskorttien minimi-ikä - voidaan rajoittaa pelaajien omatoimisten tasoituskorttien jättämiseen minimi-ikä, jota nuoremmat eivät voi itse syöttää tasoituskierrosten kortteja.

Tasoituskierroskorttien maksimi-hcp - voidaan rajoittaa pelaajien omatoimisten tasoituskorttien jättämiseen maksimi-hcp, jota suuremmalla tasoituksella pelaavat eivät voi itse jättää tasoituskierroksen kortteja.

Ajanvarauksen vapautumistunti - voidaan määrittää mihin aikaan kalenteriajat vapautuvat jäsenten varattaviksi. Oletuksena ajat vapautuvat vuorokauden vaihduttua mutta tällä asetuksella vapautuminen voidaan siirtää eteenpäin tiettyyn ajankohtaan.

Esimerkiksi vapautumistunniksi määritetään 12 ja pelaaja voi varata aikoja kolme päivää eteenpäin. Maanantaina pelaaja näkee ajat maanantaille, tiistaille ja keskiviikolle. Ilman asetusta ajat torstaille vapautuisivat maanantaina puolilta öin mutta tämä asetus siirtää vapautumisen tiistaille klo 12.

Varatut jäsennumerot alku ja Varatut jäsennumerot loppu - jäsenrekisterin numeroavaruudesta voidaan sulkea tietyt numerosarjat pois käytöstä, jolloin näitä numeroita ei tarjota uusia jäseniä lisättäessä.

Jäsenen oman profiilin muokkaus sallittu - oikeus siirtynyt käyttäjäryhmäkohtaiseksi.

Jäsenen oman tasoituksen muokkaus sallittu - mahdollisuus poistunut WHS-järjestelmään siirtymisen myötä.

Jäsenen oman tasoituskortin jättäminen sallittu - määrittää, voivatko pelaajat jättää itse tasoituskortteja. Asetusta voidaan säätää myös käyttäjäryhmäkohtaisesti.

Jäsenen omien tietojen salaaminen sallittu - voiko jäsen salata omat tietonsa varauksissa.

Salli jäsenten kirjautuminen - voivatko jäsenet kirjautua NexGolfiin.

Automaattisesti salaa jäsentiedot - kaikkien pelaajien tiedot voidaan salata oletuksena.

Näytä sukupuoli ajanvarauksessa, mikäli tiedot salattu - jos pelaajan tiedot on salattu, määritetään näytetäänkö pelaajan sukupuoli varauksen värinä.

Peru automaattisesti jäsenen tekemät varaukset lähdöstä - määrittää, poistetaanko jäsenen tekemät muut varaukset lähdöstä jos varaaja poistaa itsensä lähdöstä.

Varausten pelioikeustyyppien tilastointi käytössä - määrittää, näytetäänkö varauslomakkeella kertapelioikeustyyppien valikko. Käyttäjäryhmäkohtaisesti voidaan määrittää, vaaditaanko pelaajalta tämä tieto.

Lähetä automaattinen viesti jäsenelle caddiemasterin ajanvarauksesta - määrittää, lähetetäänkö caddiemasterin tekemistä varauksista pelaajalle viestiä. Pelaaja voi myös omissa tiedoissaan määrittää tarkemmin, mistä varauksista hän vastaanottaa viestejä.

Näytä jäsenhakemus - jäsenhakemus näytetään web-kirjautumisen yhteydessä kirjautumisen alapuolella.

Näytä ilmoitus käsittelyä odottavista jäsenhakemuksista - jätetyistä jäsenhakemuksista näkyy ilmoitus managerille pääsivulla.

Salli tuntematon seura varauksen teossa - määrittää, voidaanko pelivaraus tehdä Tuntematon seura -tiedolle. Oletuksena seuralistassa näkyy Golfliiton alaiset seurat sekä Ulkomaalainen seura.

Näytä tulevat syntymäpäivät - määrittää näytetäänkö päävalikon yläreunassa tulevat syntymäpäivät. Tulevat syntymäpäivät näytetään viikon ajalta. Listan alussa on lihavoituna kuluvan päivän syntymäpäiväsankarit. Lisäksi listalla on lihavoituna pyöreitä vuosia täyttävät jäsenet. Samassa yhteydessä mainitaan myös kuluvana päivänä pelaamaan tulossa olevat syntymäpäiväsankarit.

Salli osakkeiden nimeämättömät pelioikeudet - määrittää voiko osakkeella tehdä varauksia ilman, että pelioikeutettua on nimetty.

Salli pelaajan pelioikeustiedon jakaminen muille kentille - valinnalla voidaan mahdollistaa pelioikeustiedon jakaminen muille seuroille. Tieto on hyödyllinen vierasseuran caddiemasterille, joka näkee varauksesta suoraan, onko kyseisellä pelaajalla ns. sitoutunut pelioikeus.

Ota vastaan ilmoitus pelaajan pelioikeustiedosta - asetuksella voidaan puolestaan määrittää, halutaanko ylläolevaa tietoa ottaa vastaan vaikka se välitettäisiinkin toisesta seurasta.

Poista varaukset ilman tallennusta
Oletuksena poistettaessa varauslomakkeella varaus, täytyy muutos tallentaa lomakkeen Tallenna-painikkeesta. Aktivoimalla tämä asetus käyttöön, varaus poistetaan ja muutos tallennetaan heti kun varaus on punaisesta rastista poistettu. Uudet varaukset voi tehdä samalla.

Kaksivaiheinen tunnistautuminen pakollinen hallinnan käyttäjille
Hallinnan käyttäjät voidaan pakottaa käyttämään kaksivaiheista tunnistautumista kirjautumisessa.

Näytä ilmoitus hyväksymättömistä pelioikeusilmoituksista
Osakkaiden voidessa tehdä itse pelioikeusilmoituksen, saadaan tästä tieto etusivulle. Lisäksi Osakerekisteri-sivulla näytetään Pelioikeusilmoituskysely-painikkeen yhteydessä vahvistamattomien pelioikeksien määrä.

Vaadi vähintään 12 merkkiä salasanalta
Salasanan minimipituudeksi voidaan määrätä 12 merkkiä.

Salli pelaajien kommentit ajanvaraukseen
Kun käytössä on Premium-taso, voivat pelaajat lisätä omia kommentteja varaukseensa. Kommenttien kirjaaminen voidaan kuitenkin estää tällä asetuksella.

Oletuskäyttäjäryhmä - valinta määrittää sen käyttäjäryhmän, mihin uusi tuleva jäsen automaattisesti kuuluu ja minkä käyttäjäryhmän asetukset käyttäjään vaikuttavat.

Jäsenhakemuksen saateteksti - jäsenhakemuksen alussa näytettävä teksti.

Jäsenhakemuksen ehdot (hakijan hyväksyttävä) - jäsenhakemukseen liittyvät ehdot, jotka hakijan tulee hyväksyä.

Jäsenhakemuksen hyväksymisviesti pelaajalle (tyhjä = oletusviesti) - viesti, mikä jäsenelle lähetetään kun hänen jäsenhakemuksensa on käsitelty ja hyväksytään.

Lisätiedo varausvahvistukseen - pelaajan varausvahvistukseen liitettävä lisätietoteksti.

Kerää markkinointilupa varauksista - kysymys pelaajalle markkinointiluvasta.

Markkinointiluvan kuvaus - teksti, joka esitetään markkinointiluvan kysymisen yhteydessä.

Tulosteiden värimaailma - muun muassa kilpailun tulosteiden värimaailma voidaan muuttaa.

Maventa reitityksen valinta käytössä - asetus, voiko jäsen valita, millä tavoin hän vastaanottaa laskunsa. Edellyttää Maventa-asetusten muutoksia NexGolfin asiakastuen toimesta.

Laskun reititys - valinta, millä tavoin laskut ohjataan asiakkaille. Paperilasku ohjaa laskun asiakkaille paperisena, huolimatta asiakkaan valitsemasta toimitustavasta. Automaattinen välittää laskun asiakkaan valitsemalla tavalla: paperisena, sähköpostilla tai verkkopankkiin.

Katso myös Taloushallinnosta Pakotetun reitityksen valinta laskuttaja-kohtaisesti.

Yhteystiedot NexGolf-tiedotteita varten - listaus NexGolfin tiedotteiden vastaanottajista. Lisää uusi vastaanottaja painikkeesta Lisää yhteystieto. Tarvittaessa poista vastaanottaja napsauttamalla sähköpostiosoitetta ja valitse Poista. NexGolf-tiedotteissa kerrotaan ajankohtaisista asioista, päivityksistä ja uusista ominaisuuksista NexGolfissa sekä tulevista asioista.