Käyttäjät

Käyttäjät-sivulla voidaan luoda uusia tunnuksia esimerkiksi caddiemastereille sekä muille käyttäjille. Käyttäjien käyttöoikeudet voidaan määrittää Asetukset-sivulla, kohdassa Käyttäjätasot.

Esimerkiksi taloushallinnon henkilöllle voidaan luoda oma tunnus, jolla on pääsy vain taloushallintoon. Oikeudet voidaan rajata myös pelkästään kilpailuihin, jolloin toisen seuran caddiemasterille voidaan luoda tunnus, jolla hän pääsee syöttämään tulokset kilpailuun.

Tunnukset kannattaa luoda yksilöllisesti jokaiselle käyttäjälle, jolloin tiedetään, kuka varauksia ja toimintoja on käsitellyt.

Sukunimi
Käyttäjän sukunimi.

Etunimi
Käyttäjän etunimi.

Käyttäjätunnus
Yksilöllinen käyttäjätunnus jolla kirjaudutaan sisään.

Uusi salasana
Käyttäjän salasana. Käyttäjä voi muuttaa salasanansa kun on kirjautunut sisään. Unohtuneen salasanan voi päivittää kirjaamalla käyttäjälle uusi salasana.

Aktiivinen
Onko tunnus käytettävissä vai ei.

Käyttäjätaso
Mitä oikeuksia käyttäjälle annetaan.