Tiedotteet

Tiedotteet on Premium klubilisenssin lisäominaisuus. Tiedotteiden avulla voidaan informoida jäseniä tai caddiemastereita eri tilanteissa.

Tiedotteet näkyvät caddiemasterille ajanvarauskalenterissa ja jäsenille heidän kirjautuessaan sisään NexGolfiin.

Jäsentiedotteet

Jäsentiedotteet näkyvät jäsenille määritellyllä aikavälillä heidän kirjautuessaan sisään NexGolfiin web-käyttöliittymällä tai mobiilisovelluksella. Tiedotteilla voidaan informoida esimerkiksi kentän huoltotöistä tai tulevista kilpailutapahtumista.

Tiedote näytetään vain ensimmäisellä kerralla jäsenen kirjautuessa sisään tiedotteen julkaisemisen jälkeen.

Uusi jäsentiedote

Uusi jäsentiedote lisätään Tiedotteet-sivulla oikealta puolelta jäsentiedotteiden Luo uusi -painikkeesta.

Otsikko
Tiedotetta kuvaava otsikko.

Teksti
Tiedotteen sisältö. Tekstin maksimipituus on 500 merkkiä.

Voimassaoloaika (alku) ja Voimassaoloaika (loppu)
Aikaväli, jolloin tiedote näytetään jäsenille. Aika voidaan määrittää kellonajan tarkkuudella.

Jäsenryhmät
Tiedotteen näkyminen voidaan rajata tietyille käyttäjäryhmille. Oletuksena tiedote näytetään kaikille.

Tunnisteet
Tiedote voidaan rajata näkymään tietyn tunnisteen omaaville jäsenille. Oletuksena tiedote näytetään kaikille tunnisteille.

CM-tiedotteet

Caddiemasterin tiedotteet näkyvät caddiemastereille Ajanvarauksen näkymässä. Tiedotteet näkyvät Ajanvarauskalenterin yläpuolella sekä lähdöissä määritellyllä aikavälillä.

Uusi CM-tiedote

Uusi CM-tiedote lisätään Tiedotteet-sivulla vasemmalta puolelta CM-tiedotteiden Luo uusi -painikkeesta. Tiedotteet näkyvät aina kaikilla kentillä.

Otsikko
Tiedotetta kuvaava otsikko.

Teksti
Tiedotteen sisältö. Tekstin maksimipituus on 500 merkkiä.

Voimassaoloaika (alku) ja Voimassaoloaika (loppu)
Aikaväli, jolloin tiedote näytetään jäsenille. Aika voidaan määrittää kellonajan tarkkuudella.