Viestintäryhmät

Viestintäryhmiä voi olla useita erilaisia, esimerkiksi seniorit, naistoimikunta, juniorit. Viestintäryhmään voidaan lisätä vapaasti jäseniä ja tarvittaessa ryhmästä voidaan helposti myös poistaa jäseniä. Muista päivittää ryhmät säännöllisesti jos jäsen poistuu tai tulee uusia jäseniä.

Uusien jäsenten liittäminen viestintäryhmään

Viestintäryhmä luodaan Luo uusi -painikkeesta, jolloin ryhmälle annetaan sitä kuvaava nimi. Kun ryhmän nimi on luotu, siirrytään jäsen-/asiakasrekisteriin lisäämään jäsenet ryhmään.

Jäsenhaussa tehdään jäsenhaku halutuilla hakuehdoilla. Jäsenet voidaan hakea jäsennumeron perusteella tai käyttäen haluttuja hakuehtoja. Haku voidaan kohdistaa myös asiakasrekisteriin. Hakuehdoista on kerrottu jäsentietojen yhteydessä. 

Valitse Näytä-kohdasta tieto Tuloksia sivulla: kaikki, jotta kaikki jäsenet saadaan kerralla lisättyä haluttuun ryhmään.

Otsikkoriviltä saadaan valittua kaikki hakutulokset kerralla. Kun jäsenet ja asiakkaat on valittu, valitaan hakutulosten yläpuolelta kyseinen viestintäryhmä, johon jäsenet ja asiakkaat halutaan liittää. Lisää viestintäryhmään -painikkeesta saadaan henkilöt ryhmään. Ryhmään voidaan lisätä myös yksittäin uusia henkilöitä.

Viestintäryhmän käsittely ja muokkaus

Avaamalla viestintäryhmän, nähdään keitä ryhmään on lisätty. Henkilön tietoja napsauttamalla päästään kyseisen henkilön jäsen-/asiakastietoihin.

Koko viestintäryhmän voi tarvittaessa poistaa Poista⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠-painikkeesta.

Viestintäryhmästä voidaan poistaa henkilöitä merkitsemällä rastilla halutut henkilöt ja valitsemalla Poista valitut ⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠-painike.