Laskutustiedot

Laskutussähköpostiosoite - kenttään määritetään sähköpostiosoite, johon ilmoitus uudesta laskusta toimitetaan. Lapsen tietoihin voidaan kirjata huoltajan sähköpostiosoite, jolloin huoltaja saa tiedon lapselle osoitetusta laskusta. Mikäli kenttää ei näy, ole yhteydessä NexGolfin asiakastukeen.

Huomioi! Mikäli laskutussähköpostiosoitetta ei ole annettu, toimitetaan laskut paperisena.

Maksut kunnossa 
Tieto on oletuksena ’kyllä’ kun jäsenellä ei ole yhtään laskua tai hänellä ei ole erääntyneitä maksamattomia laskuja. Tieto tarkistetaan automaattisesti joka päivä. Mikäli jäsenellä on erääntyneitä (vähintään 5 päivää yli eräpäivän) laskuja, joita ei ole maksettu, muuttuu Maksut kunnossa -tieto ’ei’ -tilaan ja tämä vaikuttaa jäsenen oikeuksiin tehdä varauksia.

Huomioi! Laskutustapahtumassa voidaan määrittää, vaikuttaako ko. laskutustapahtuman maksamattomat laskut tähän tietoon. Mikäli laskun maksamattomuus ei vaikuta (esimerkiksi kaappilasku on maksamatta), ei tätä tietoa tarkisteta.

Maksut kunnossa lukittu 
Maksut kunnossa -tieto voidaan lukita haluttuun tilaan (kyllä tai ei). Tällöin Maksut kunnossa -tila ei muutu vaikka laskuja olisi maksamatta tai vaikka kaikki laskut olisi maksettu.

Laskutusosoite 
Laskutustietoihin voidaan määrittää yhteystiedoista poikkeava postiosoite jos laskut halutaan toimittaa yhteystiedoista poikkeavaan osoitteeseen.

Maksuluokat 
Maksuluokat on piilotettu Näytä/Piilota -tekstin alle. Tästä klikkaamalla aukeaa listaus maksuluokista. Jäsenellä käytössä olevat maksuluokat näkyvät rastittuna. Maksuluokkia voi lisätä ja poistaa tarvittaessa. Muista tallentaa muutokset!

Huomioi! Mikäli käytössä on Kaappirekisteri, ei kaappilaskutuksen maksuluokkaa pidä olla täällä rastittuna sillä laskutus tehdään kaapin maksuluokan kautta.

Onko tiedot viety Procountoriin 
Kun käytössä on integraatio Procountor-ohjelmaan, näkyy jäsenen tiedoissa tieto, onko hänen tiedot synkronoitu ja milloin. Tiedot voidaan viedä painikkeesta Vie tiedot Procountoriin.

Laskun vastaanottotapa 
Käyttäjän tietoihin voidaan määrittää, ohjataanko laskut hänelle sähköisesti vai paperisena.
 

Laskut

Sivun alaosassa esitetään kaikki jäsenelle tehdyt laskut ja näiden alapuolella alkuperäisistä laskuista luodut Maksukehotukset. Laskun numeroa klikkaamalla päästään tarkastelemaan laskua tarkemmin. Oletuksena sivulla näytetään kahden viimeisen vuoden laskut. Tekstistä Näytä kaikki saadaan esiin kaikki jäsenen laskut.

Laskujen alapuolelta löytyy painike Luo uusi lasku, josta päästään lisäämään jäsenelle uusi yksittäinen lasku.

Laskujen käsittelystä tarkemmin erillisessä ohjeessa.

Kauppa

Laskujen alapuolella esitetään myös jäsenen kaupan kautta tekemät ostokset.