Jäsenhakemukset

Seura voi ottaa käyttöön sähköisen jäsenhakemuksen (Asetukset > Seuran asetukset – Näytä jäsenhakemus). Jäsenhakemuksen linkki näkyy kirjautumissivulla kirjautumisen alla. Jäsenhakemuksen linkki voidaan liittää myös seuran kotisivuille. Kysy tarvittaessa tarkempia ohjeita asiakastuesta.

Uusista jäsenhakemuksista ilmoitetaan Päävalikon yläreunassa, josta on myös linkki jäsenhakemusten käsittelyyn.

Jäsenhakemussivulle haetaan oletuksena kaikki käsittelyä odottavat hakemukset. Hakemuksia voi hakea sivulle myös nimen tai tilan perusteella.

Nimestä napsauttamalla pääsee tarkastelemaan ja käsittelemään hakemusta.

Hakemustietojen alla on kohta Hyväksymistiedot. Jäseneksi hyväksytty käyttäjä voidaan siirtää suoraan haluttuun käyttäjäryhmään kohdasta Siirrä hyväksytty jäsen käyttäjäryhmään. Hyväksytyn jäsenen tilaksi muutetaan Hyväksytty. Jäsenhakemus voidaan myös hylätä, jolloin tilaksi määritetään Hylätty.

Kun jäsenhakemus hyväksytään, muodostuu jäsenelle automaattisesti jäsenyys ja jäsennumero. Jäsennumeroksi asetetaan seuraava vapaana oleva jäsennumero. Jäsennumeron voi muuttaa jäsenen tiedoissa haluamakseen jäsennumeroksi. Sivulta 'Lisää uusi jäsen' voi tarkistaa vapaana olevat jäsennumerot.

Huomioi! Tarkista etu- ja sukunimi, että ovat oikeissa kentissä. Varsin usein tiedot kirjoitetaan vääriin kenttiin. Tarkista myös, että nimessä ei ole ylimääräisiä välilyöntejä nimen perässä.

Huomioi! Onko jäsen ollut aikaisemmin jäsenenä samassa seurassa? Tee jäsenhaku poistetuista jäsenistä nimen perusteella. Voit palauttaa poistetun jäsenen, jolloin historiatiedot säilyvät.