Live Scoring

Live Scoring mahdollistaa kilpailuiden tulosseurannan reaaliajassa kun tuloksia kirjataan. Live Scoring voidaan näyttää esimerkiksi seuran kotisivuilla tai infoTV-järjestelmässä. Live Scoring on yksi NexGolfin lisäpalveluista.

Live Scoring kytketään käyttöön kilpailun perustiedoista. Kun Live Scoring on aktivoitu, avautuu sivun loppuosaan asetukset, joilla voi määrittää Live Scoringin näkymän. Live Scoring näkymiä voidaan luoda samasta kilpailusta useampia erilaisin asetuksin.

Kilpailun kierroksen perustiedoissa voidaan määrittää, montako reikää Live Scoringissa näytetään. Viimeiset reiät voidaan siis piilottaa tulospalvelusta.

Selainnäkymä

Selainnäkymää voidaan käyttää jaettaessa Live Scoring -osoite esimerkiksi seuran kotisivuilla. Selainnäkymässä voidaan vierittää näkymää automaattisesti kun pelaajia on paljon.

Sarjat
Samassa livescoring näkymässä voidaan näyttää yksi tai useampi sarja.

Vieritysnopeus
Määrittää kuinka nopeasti tuloksia vieritetään.

Automaattinen vieritys
Tuloksia voidaan vierittää automaattisesti jos kaikki tulokset eivät sovi samalle sivulle.

Piilota CUT:ssa pudonneet
Ei näytetä pelaajia, jotka eivät ole enää mukana karsinnan jälkeen.

URL
Osoite, joka tehdyistä valinnoista muodostuu. Osoite avautuu uuteen ikkunaan vieressä olevasta painikkeesta. Osoitteen voi jakaa sopivalla tavalla eteenpäin.

TV-näkymä

TV-näkymä sopii esimerkiksi yleisessä tilassa olevaan televisioon pyöritettäväksi. Näkymät jaetaan staattisiin sivuihin jotka vuorottelevat.

Sarjat
Samassa livescoring näkymässä voidaan näyttää yksi tai useampi sarja.

Vieritysnopeus
Määrittää kuinka nopeasti tuloksia vieritetään.

Automaattinen vieritys
Tuloksia voidaan vierittää automaattisesti jos kaikki tulokset eivät sovi samalle sivulle.

Piilota CUT:ssa pudonneet
Ei näytetä pelaajia, jotka eivät ole enää mukana karsinnan jälkeen.

Näytä reikäkohtaiset tulokset
Tuloksissa voidaan näyttää reikäkohtaiset tulokset.

URL
Osoite, joka tehdyistä valinnoista muodostuu. Osoite avautuu uuteen ikkunaan vieressä olevasta painikkeesta. Osoitteen voi liittää TV-näkymän järjestelmään.