Tulokset

Tulokset-sivulla saadaan yhteenveto tuloksista. Tulokset voidaan laskea kilpailun tulostyypin mukaan tai valita jokin muu laskentatapa tuloksille. Oletuslaskentatapa määritetään viikkokisan perustiedoissa mutta tuloksia tarkasteltaessa voidaan laskentatapaa muuttaa.

Sarjan Laske-toiminto tuo automaattisesti Tulokset-sivulle. Tulokset-sivulla tuloksia voidaan hakea Hae-painikkeesta.

Kierrosten määrä näkyy sen mukaan, kuinka monta sarjaa viikkokisaan on lisätty. Mikäli viikkokisan perustiedoissa on määritetty vähimmäismäärä tuloksille, näkyy pelaajan tulokset vasta kun vähimmäismäärä kilpailuja on pelattu.

Viikkokilpailun tulokset saa ulos tekstitiedostona, Excel-tiedostona tai PDF-tiedostona.