Pelioikeusilmoituskysely

Pelioikeusilmoituskyselyssä voidaan hakea yhtenveto halutulta aikaväliltä, jolloin pelioikeuksia on rekisteröity. Haku voidaan kohdistaa vahvistettuihin, ei vahvistettuihin tai kaikkiin pelioikeusilmoituksiin.

Esimerkkihaku pelioikeuskyselystä

Hakutuloksissa esitetään osake, osakkeen omistaja sekä merkitty pelioikeutettu. Lisäksi näytetään pelioikeutetun käyttäjäryhmä. Mikäli osaketyypissä on määritetty pelioikeutetulle uusi käyttäjäryhmä, näkyy uusi ryhmä kohdassa Nykyinen ryhmä.

Osakkeen numerosta päästään osakkeen tietoihin. Omistajan ja pelioikeutetun nimestä päästään kyseisen henkilön jäsen-/asiakastietoihin.

Rekisteröity-päiväys kertoo, milloin rekisteröinti on tehty.

Pelioikeudet voi vielä halutessaan vahvistaa alasvetovalikosta.

Vahvistuksen yhteydessä voi vielä määrittää pelaajalle uuden käyttäjäryhmän. Vahvistus tehdään hakutulosten alla olevasta Vahvista-painikkeesta.

Punainen *-merkki pelioikeutetun nimen yhteydessä kertoo, että pelioikeus on poistettu osakkeelta. Näin esimerkiksi tapauksissa jos osakkeelle on nimetty väärä pelioikeutettu.

Näytä ilmoitus hyväksymättömättömistä pelioikeusilmoituksista

Seuran asetuksissa voidaan ottaa käyttöön asetus, joka näyttää etusivulla sekä osakerekisterissä tiedon uusista pelioikeusilmoituksista, joita ei ole vahvistettu.

Etusivun Avaa-linkki vie suoraan pelioikeusilmoituskyselyyn, jossa hakuehtona on kuluvan kauden alku sekä Vahvistettu-tila 'Ei¨. Hae-painikkeesta tehdään haku näillä hakuehdoilla, jolloin saadaan listaus hyväksyttävistä pelioikeusilmoituksista.