Pelioikeusraportti

Pelioikeusraportilla voidaan seurata, kuinka paljon ja ketkä ovat pelioikeuden ilmoittaneet.

Haun voi rajata tiettyyn ajankohtaan, milloin pelioikeus on ilmoitettu. Haun voi rajata myös kauden perusteella, jolloin saa nopeasti yhteenvedon kuinka paljon pelioikeuksia on ilmoitettu kauden aikana.

Tyyppi-valikosta voidaan määrittää tarkastellaanko kaikkia pelioikeuksia vai tietyn osaketyypin pelioikeusilmoituksia.

Pelioikeuden käyttäjätyyppi määrittää käytetäänkö pelioikeutta omalla osakkeella 'Oman osakkeen pelioikeuden käyttäjät', vai toisen omistamalle osakkeelle 'Toisen osakkeelle nimetyt käyttäjät'. Haulla voidaan siis kohdentaa haku omalla osakkeella pelaaviin tai toisen osakkeella pelaaviin.

Näytä tulos - Vain pelioikeuksien määrä -valinnalla saadaan tulokset lukemina. Listaa osakkeiden tiedot -valinta esittää tuloksissa tarkemmin pelioikeuteen liittyvät tiedot.

Hakutulokset kun hakuehtoina kausi 2021, A-osakkeet ja toisen osakkeelle nimetyt käyttäjät. Tulokset listataan osakkeiden tietojen mukaan.

Hakutulokset voi siirtää exceliin hakutulosten alta painikkeesta Open Office / Excel.