SMS-raportti

SMS-raportin kautta voidaan tarkastella halutulta aikaväliltä NexGolfin kautta lähetettyjä tekstiviestejä.

Otsikossa näkyy päivämääräväli, jolta ajalta SMS-raportti näytetään. Jättämällä esimerkiksi loppupäivän tyhjäksi, haetaan kaikki nykyhetkeen saakka lähetetyt viestit.

Päivämäärä ja aika
Ajankohta, jolloin viesti on lähetty.

Tapahtumalaji
Tieto, onko viesti lähetetty vapaamuotoisena viestinä (esimerkiksi kilpailun osallistujille), kilpailuviestinä (lähtöajat kilpailusta) tai markkinointiviestinnässä tekstiviestinä (Premium Club -ominaisuus).

Lähettäjä
Tieto, kuka viestin on lähettänyt. Käyttäjätason asetuksissa voidaan määrittää, kenellä on oikeus Viestinnän käyttöön.

Viestejä
Lähetettyjen viestien määrä.

Sisältö
Viestin sisältö tai esimerkki viestin sisällöstä.

Yhteenvedossa näkyy kuinka paljon eri tapahtumalajien viestejä on yhteensä lähetetty haetulla aikavälillä.

Tarvittaessa tiedot voidaan siirtää Exceliin.