Kalenterin toiminnot

Lähtöihin ja varauksiin liittyvät toiminnot löytyvät vasemmasta reunasta. Toiminnot aktivoituvat, kun yksi varaus tai lähtö on valittu.

PELIVARAUKSIIN LIITTYVÄT TOIMINNOT

Vahvista
Vahvistaa valittujen pelaajien lähdöt. Huomaa, että vieraspelaajien lähdöt pitää vahvistaa varauslomakkeen kautta, jos käytössä on asetus Varausten pelioikeustyyppien tilastointi käytössä, sillä varaukseen pitää määrittää kertapelioikeus.

Poista vahvistus
Poistaa valittujen lähtöjen vahvistuksen.

Poista varaukset
Poistaa valitut varaukset.

Siirrä varaukset
Siirtää valitut varaukset. Siirrettävien pelaajien nimet listautuvat kalenterin yläosaan josta voidaan myös perua varausten siirto.

Kopioi varaukset 
Kopioi valitut varaukset. Kopioitavien pelaajien nimet listautuvat kalenterin yläosaan josta voidaan myös perua kopiointi.

Salaa varaukset 
Salaa valitut varaukset. Salatussa varauksessa nimi näytetään caddiemasterille kursiivilla. Jäsenille nimenä näkyy “Salattu” sekä tasoitus.

Poista salaus 
Poistaa salauksen valituista varauksista.

Tasoituskierros 
Merkitsee valituille varauksille pelikerran tasoituskierrokseksi.

LÄHTÖIHIN LIITTYVÄT TOIMINNOT

Huom! Koko päivän lähdöt voi valita päivämääräpalkin alta valitsemalla oikeasta reunasta valintaruudun, jolla saa valittua kaikki päivän lähdöt. Tämän jälkeen voi vielä poistaa valinnan halutuista lähdöistä.

Kun yksi tai useampi lähtö on valittu, avautuu vasemmalle valikkoon lisää toimintoja lähtöjen muokkaamiseksi.

Muokkaa lähtöjä
Toiminnolla voidaan muokata kerralla lähtöön liittyviä asetuksia, jotka on tarkemmin selitetty alapuolella. Valitsemalla tietyn lähdön, muokkaus kohdistuu ainoastaan valittuun lähtöön. Mikäli yhtään lähtöä ei ole valittu, voidaan toiminnot kohdistaa halutulle aikavälille. Ominaisuudesta on kerrottu tarkemmin sivulla Muokkaa lähtöjä.

Lisää kommentti 
Lähtöön voidaan lisätä kommentti. Kommentti voidaan määrittää näkyväksi jäsenille (jäsenen ajanvaraus ja Teetime-ajanvaraus) tai Sisäiseksi kommentiksi jolloin lähdön kommentit näkyvät vain caddiemasterille. Ulkoinen kommentti voidaan nostaa esiin pop-up-ilmoituksena jäsenen näkymässä ja/tai Teetime.fi-palvelussa. Tällöin pelaajan tulee aina kuitata ilmoitus jatkaakseen eteenpäin. Ilmoitus nostetaan esille aina kun varaus avataan. Pop-up-ilmoitus on Premium-ominaisuus ja näkyy, kun kentällä on käytössä Club Premium.

Poista kommentti 
Lähtöön merkitty ulkoinen kommentti voidaan poistaa.

Poista sis. kommentti 
Lähtöön merkitty sisäinen kommentti voidaan poistaa.

Avaa lähdöt 
Suljettuina olevat valitut lähdöt voidaan avata varattaviksi.

Sulje lähdöt 
Valitut lähdöt voidaan sulkea kokonaan.

Aseta lähtöjen vapaat paikat 
Lähdöstä voidaan sulkea osa lähtöpaikoista.

Aseta paikanpäältä varattavaksi 
Lähtö voidaan sulkea jäseniltä ja Teetime.fi-palvelusta mutta caddiemaster voi varata aikoja kyseiselle ajankohdalle. Paikanpäältä varattava lähtö näkyy caddiemasterille keltaisena.

Aseta Internet-varattavaksi 
Paikanpäältä varatut lähdöt voidaan avata kaikille varattaviksi.

Pakota 9r
Lähdöt voidaan rajoittaa 9-reikäisiksi lähdöiksi jolloin 18-reiän varausta ei voi lähtöön tehdä. Koskee vain 18-reikäistä kenttää.

Poista 9r pakotus
9-reikäiseksi asetetun lähdön vapauttaminen.

Pakota 18
Lähdöt voidaan pakottaa 18-reikäisiksi lähdöiksi, jolloin 9-reiän varauksia ei voi lähtöön tehdä.

Poista 18r pakotus
18-reikäiseksi pakotetun lähdän vapauttaminen.