Maksetut varaukset

Teetimen kautta tehdyt varaukset voidaan maksaa ennakkoon. Kun varaus on maksettu Teetimen kautta, näkyy varauslomakkeella tieto kyseisestä maksusta.

Maksuvaihtoehtoja on Päivän hinta, Ennakkomaksajan etuhinta, Äkkilähtö sekä Tarjous. Päivän hintaa lukuunottamatta muut maksut veloitetaan asiakkaan maksukortilta heti. Varaus ei onnistu mikäli maksukortilla ei ole katetta tai maksu ei muusta syystä onnistu.

Päivän hinta veloitetaan Teetime.fi-asetuksissa määritetyn perumisajan jälkeen tai vähintään 60 minuuttia ennen varauksen ajankohtaa. Mikäli maksukortilla ei ole tällöin katetta tai maksu ei muusta syystä onnistu, tulee tästä ilmoitus varauslomakkeelle.

Caddiemasterille annetaan ilmoitus, jos hän on poistamassa varausta, joka on jo maksettu. Tällöin pitää huomioida mahdollinen maksun palautus.

Varaus on tehty käyttäen Päivän hinta -maksutapaa. Perumismarginaalia ei ole ohitettu joten varausta ei ole vielä veloitettu. Varaus voidaan vielä perua perumismarginaaliin mennessä.
Varaus on tehty käyttäen Päivän hinta -maksutapaa. Perumismarginaali on ohitettu ja veloitus on tehty onnistuneesti asiakkaan maksukortilta. Asiakas ei voi enää perua varausta.
Varaus on tehty käyttäen Päivän hinta -maksutapaa. Perumismarginaali on ohitettu mutta varauksen veloitus asiakkaan maksukortilta on epäonnistunut. Varauksen maksu tulee veloittaa asiakkalta.
Varaus on tehty käyttäen Ennakkomaksajan etuhintaa. Maksu on veloitettu onnistuneesti heti asiakkaalta. Asiakas ei voi perua varausta.
Varaus on tehty käyttäen Tarjous-hintaa. Maksu on veloitettu onnistuneesti asiakkaalta. Asiakas ei voi perua varausta.
Varaus on tehty käyttäen Äkkilähtö-hintaa. Maksu on veloitettu onnistuneesti asiakkalta. Asiakas ei voi perua varausta.
Varaus on tehty käyttäen Muu maksutapa -vaihtoehtoa. Tällöin maksua ei ole suoritettu Teetimen kautta vaan asiakas maksaa varauksensa caddiemasterille tiskillä. Tämä on Teetimen ns. B-mallin mahdollisuus.