TEETIME.FI

Teetime.fi on vieraspelaajien varauskanava NexGolf-kenttien ajanvaraukseen ja kilpailuilmoittautumisiin. Teetime.fi on kiinteä osa NexGolfin perusjärjestelmää ja jokainen NexGolf-kenttä voi itse määritellä, mitä aikoja palvelussa on saatavilla ja minkälaisin ehdoin. Palvelun käyttöönotto edellyttää Paytrail-alikauppiassopimuksen tekemistä. Mikäli kentällä ei ole käytössä Teetime.fi-palvelua, ei Teetime.fi-valikko näy NexGolfin päävalikossa.

Teetime.fi -asetuksissa voidaan määrittää kenttien varausehdot Teetime.fi-varausportaalissa. Teetime.fi-varaus on mahdollista maksaa heti tai vaihtoehtoisesti paikan päällä caddiemasterin tiskillä. Varattavat ajat voidaan myös rajata tiettyyn ajankohtaan.

Teetime.fi:n maksuvaihtoehtoja ovat Ennakkomaksajan etuhinta, jolloin varaus maksetaan heti varaushetkellä, eikä varauksessa ole perumismahdollisuutta; Päivän hinta, jolloin varaus voidaan peruuttaa perumismarginaaliin mennessä, tai Muu maksutapa, jolloin maksu suoritetaan caddiemasterille. Muu maksutapa kuuluu Teetime.fi:n B-malliin.

Teetime.fi:ssa voidaan tarjota Äkkilähtö-aikoja, jolloin tiettyihin lähtöihin tarjotaan edullisempaa hintaa. Vaihtoehtoisesti voidaan myös tarjota Tarjous-hintaa, joka on voimassa pidemmällä aikavälillä.

Teetimefi:n kautta on mahdollista myös ilmoittautua muiden seurojen kilpailuihin. Teetime.fi-kilpailuilmoittautumiset maksetaan aina ilmoittautumisen yhteydessä.

Teetime.fi:n provisiomallit

Teetime.fi:ssa on tarjolla niin kutsutut A- ja B-mallit, jotka vaikuttavat Asiakkaan käytössä oleviin maksutapoihin ja toisaalta palvelusta perittäviin provisioihin.

Malli A

A-malli on Teetime.fi:n perusmalli, jossa ovat käytössä Ennakkomaksajan etuhinta, Päivän hinta, Äkkilähtö sekä Tarjous. A-mallissa jokaisesta varauksesta veloitetaan senttimääräinen varausprovisio sekä prosenttimääräinen maksuprovisio.

Malli B

B-mallissa on A-mallin maksutapojen lisäksi tarjolla Muu maksutapa, jolloin maksua ei tarvitse suorittaa varauksen teon yhteydessä. Tämän lisäksi B-mallissa varaajalle voidaan lähettää varausviesti ennen tai jälkeen varauksen.

Varausviestiin voidaan liittää etukoodi, jolla pelaaja saa edun seuraavalla varauskerralla. B-mallissa on kiinteä kausimaksu, eikä lainkaan kiinteää senttimääräistä varausprovisiota. Prosenttimääräinen maksuprovisio veloitetaan palvelun kautta tehdyistä veloituksista.