Vahvistusnäkymä

Vahvistusnäkymässä pelajat voivat vahvistaa itse varauksensa kentällä, mikäli vahvistusta ei ole vielä tehty ja pelaajan käyttäjäryhmässä on oikeus vahvistaa varaus vahvistusnäkymän kautta. Tämä oikeus voidaan määrittää kenttäkohtaisesti. Vieraspelaajat eivät voi vahvistaa varauksia vahvistusnäkymässä. Varausta ei voi myöskään vahvistaa, jos kertapelioikeustyyppi vaaditaan varauksen tietoihin. Tällöin varauksen voi vahvistaa ainoastaan caddiemasterin kautta.

Vahvistusnäkymä voidaan avata erilliseen näyttöön esimerkiksi caddiemasterin toimistoon. Näkymä avautuu omaan ikkunaan, jonka jälkeen hallinnan näkymä, josta vahvistusikkuna avattiin, voidaan sulkea.

  1. Kirjaudu sisään NexGolfiin hallinnan tunnuksilla koneella, johon vahvistusnäkymä halutaan avata.
  2. Päävalikosta löytyy Vahvistusnäkymä, joka avautuu omaan ikkunaan.
  3. Älä kirjaudu ulos vaan sulje hallinnan näkymä selaimen vasemmasta yläkulmasta raksista. Tällöin istunto vahvistusnäkymään jää päälle mutta hallintaan ei pääse muuten käsiksi.
Maija Mallikas on vahvistanut jo varauksensa. Pekka Pelaaja voisi vahvistaa varauksensa. Seuraavan pelaajan tiedot on salattu, jolloin vahvistaminen ei ole mahdollista. Vieraspelaajat eivät voi vahvistaa omia varauksiaan vahvistusnäkymässä.

Vahvistusnäkymässä näkyy pelaajan nimi ja tasoitus. Mikäli pelaajan tiedot on salattu, ei nimeä näy eikä varausta voi vahvistaa vahvistusnäkymässä.

Jos pelaajan käyttäjäryhmä sallii varauksen vahvistamisen, näkyy pelaajan nimen yhteydessä vihreä väkänen. Kun pelaajan nimeä napsautetaan, vahvistuu varaus ja varauksen väri vaihtuu vihreäksi. 

Caddiemaster voi perua varauksen vahvistuksen ajanvarauksen näkymässään, jos väärä varaus tulee vahvistettua.