Etukorttien käyttö

Etukortti lisätään pelaajalle jäsenen tiedoista tai etukortin voi lisätä tai poistaa massana jäsentietojen päivityksen kautta. Etukortit näkyvät pelaajille kun heillä on käytössä NexGolf mobiilisovelluksen Club- tai Premium Club -taso.

Etukortin lisääminen jäsenelle ja etukortin hallinta

Jäsenen perustiedoissa löytyy Kilpailut ja kortit -otsikon alta kohta Etukortit. Tästä löytyy linkki Siirry etukorttien hallintaan joka vie etukorttien hallinnan sivulle.

Käytössä
Asetuksella säädetään, onko etukortti pelaajalla käytössä.

Alapuolella näkyy mallikuva kortista ja sen oikealla puolella on listattuna etukorttiin liittyvät edut.

Edusta kerrotaan edun nimi, koodi, kuvaus sekä voimassaoloaika.

Oikeassa reunassa on tieto, onko etu käytetty. Caddiemaster voi asettaa edun käytetyksi napsauttamalla Käytä-liukukytkintä. Yleensä etu kuitataan käytetyksi pelaajan etukortilta. Kun etu on käytetty, näkyy edun kohdalla aikaleima, milloin se on käytetty. Käytetyn edun voi tarvittaessa vapauttaa uudelleen käytettäväksi liukukytkimestä.

Edun käyttö varauksessa

Pelaaja esittää edun etukortiltaan caddiemasterille, jonka haluaa käyttää. Caddiemaster kirjaa edun koodin varaukseen ja etu merkitään pelaajan etukortilta käytetyksi.

Etukoodi näkyy edun alalaidassa. Lisätietoja-tekstistä saadaan näkyviin etuun liittyvä kuvaus. Käytettävissä olevat edut näkyvät vihreällä ja niissä lukee Käytä etu. Mikäli etu ei ole vielä voimassa, lukee tekstinä Ei vielä voimassa eikä etua voi käyttää. Käytetyt edut näkyvät harmaana ja niissä lukee Käytetty.

Kun etu käytetään, klikataan tekstiä Käytä etu⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠, jolloin kysytään vielä vahvistus edun käyttöön.

Caddiemaster voi kirjata etukoodin varaukseen kohtaan Etukoodi ja painaa vihreää plus-merkkiä. Kirjattu etukoodi näkyy ajanvarauksen tiedoissa omalla rivillään ja sen voi tarvittaessa poistaa punaisesta miinus-merkistä.

Etukoodin kirjaus ajanvaraukseen ei aseta etua käytetyksi, mutta tämän avulla saadaan tilastoitua etukoodien käyttöä varauksissa.