Palveluryhmät (NexCart)

Palveluryhmien avulla varauksiin voidaan liittää erilaisia tuotteita kuten autoja tai golfsettejä. Palveluryhmät voidaan asettaa julkisiksi jäsenten varattaviksi tai pelkästään sisäisesti caddiemasterin varattaviksi.

Toistaiseksi palveluryhmiä ei voi varata Teetimen kautta.

Palveluryhmiä voi olla useita erilaisia. Palveluryhmä on tuotteiden (autot, golfbägit) ylätaso, jonka alle luodaan yksittäiset tuotteet (auto 1, auto 2, setti 1, setti 2). Uusi palveluryhmä luodaan painikkeesta Luo uusi.

Nimi 
Pääryhmän nimi, onko kyseessä autot, golfbägit tai jokin muu.

Näytä kaikki ryhmän varattavat palvelut asiakkaalle samalla nimellä
Määrittää, näkyykö palvelut asiakkaalle samalla nimellä. Kun valinta on 'kyllä', avautuu seuraava kenttä.

Varattavien palveluiden käyttäjille näytettävä nimi
Palvelun nimi, joka näkyy kaikille varattaville palveluille. Asiakas ei voi valita tiettyä nimikettä. Caddiemaster näkee aina palvelun tarkan nimen.

Ryhmän ikoni 
Ikoni näkyy varauskalenterissa varauksen tiedoissa.

Näytä ikoni jäsenpuolen ajanvarauksessa 
Varausikonin saa näkymään myös jäsenpuolen ajanvarauksessa.

Varauksen kesto 9r. /18 r. (min., ilman marginaaleja) 
Palveluryhmälle määritetään varauksen kesto minuuteissa 9-reiälle sekä 18-reiälle eli kuinka kauan palvelu on varattuna.

Varausmarginaali ennen varausta (min.) 
Määritetään kuinka monta minuuttia ennen varausta auton tulee olla paikalla esimerkiksi auton siistimistä ja huoltoa varten.

Varausmarginaali varauksen jälkeen (min.) 
Määritetään kuinka monta minuuttia varauksen jälkeen auton tulee olla vapaana ennen seuraavaa varausta esimerkiksi latausta varten.

Aktiivinen 
Määrittää onko palveluryhmä käytettävissä.

Julkinen
Määrittää, onko palveluryhmän tuotteet jäsenpuolella varattavissa.

Kentät 
Määrittää, millä kentillä kyseisen palveluryhmän tuotteet on varattavissa.


Varattavat palvelut

Palveluryhmän alle lisätään yksittäiset varattavat tuotteet. Palveluryhmän alla näkyy listaus sen tuotteista sekä tieto, tuotteen aktiivisuudesta ja julkisuudesta.

Nimi 
Yksittäisen palvelun nimi, jolla tuote tunnistetaan.

Lyhenne 
Lyhenne, jos nimi on hyvin pitkä.

Aktiivinen 
Määrittää, onko kyseinen palvelu käytettävissä.

Julkinen 
Määrittää, onko kyseinen palvelu jäsenpuolella varattavissa.

Väri 
Yksittäiselle palvelulle voidaan määrittää oma väri, jolla tuote tunnistetaan Palveluiden varauskalenterissa. Väriä R 255 G 145 B 145 käytetään palveluiden marginaaleissa sekä pois käytöstä -merkinnöissä.

Palvelu pois käytöstä / varattu

Yksittäinen palvelu voidaan asettaa pois käytöstä määritellyksi ajaksi, esimerkiksi huoltoa varten. Nämä esitetään palvleuiden varauskalenterissa vaaleanpunaisella värillä.

Palvelun poissaololle määritetään alkuaika sekä loppuaika. Ajat merkitään muodossa pp.kk.vvvv tt:mm. Lisäksi voi kirjata syyn, jonka vuoksi palvelu on pois käytöstä.

Tulevien suljettujen aikojen määrä näkyy punaisena pallona ja lukumääränä palvelun nimen yhteydessä.

Huomioi! Poissaolo alkaa ja päättyy juuri sillä hetkellä kun aika on määritetty. Ota siis huomioon mahdollinen varausaika poissaolon alkuun, jotta tuote ei ole varattuna kierrokselle. 

Jos palvelu suljetaan esimerkiksi välille 15:00-18:00, niin palvelun voi vielä varata 14:59 ja päällekkäisen käytön mahdollisuus jää. Sulje siis palvelu aina siten, että palvelu on vapaa tarvittuna aikana eikä se voi olla enää käytössä kentällä.

Huomioi! Mikäli haluat sulkea tuotteen pois tietyltä aikaväliltä päivässä, tulee poistaminen asettaa jokaiselle päivälle erikseen. Muutoin poissaolo menee kellon ympäri aloituspäivästä lopetuspäivään.

Mikäli palvelu tarvitsee sulkea tietyllä aikavälillä useampana päivänä, esimerkiksi joka päivä klo 20-08, kysy apua NexGolfin asiakastuesta.