Teetime.fi varausviestit

Varausviestien avulla voidaan lähettää Teetimen kautta varauksen tehneille viestejä. Viestillä voidaan tiedottaa ennakkoon varaukseen liittyvistä asioista tai kiittää varauksesta peliajan jälkeen ja liittää viestiin etukoodi, jolla pelaaja saa alennuksen seuraavasta varauksestaan.

Nimi 
Varausviestin nimi. Nimi näkyy vain sisäisesti eikä näy viestissä.

Otsikko 
Sähköpostiviestin otsikko.

Teksti 
Viestin sisältö.

Etukoodi 
Viestiin voidaan lisätä etukoodi, jolla pelaaja saa tarjouksen seuraavasta varauksestaan. Etukoodista kerrottu tarkemmin omassa ohjeessa.

Lähetysaika 
Kuinka monta minuuttia ennen tai jälkeen varauksen viesti lähetetään. Oletuksena viesti lähetetään varauksen alkamisajankohdan jälkeen mutta viestin voi lähettää myös ennen varausta.

Vastaanottaja 
Oletuksena viesti lähetetään vain varaajalle mutta viestin voi valita lähtemään myös kaikille varaajan lisäämille pelaajille tai pelkästään muille varaajan lisäämille pelaajille.

Maksutapa 
Viestin lähteminen voidaan sitoa myös maksutapaan, mitä pelaaja käyttää. Oletuksena viesti lähtee mitä tahansa maksutapaa käytettäessä.

Esimerkiksi varaajalle, joka tekee varauksen Ennakkomaksajan etuhinnalla, voidaan lähettää etukoodi ja linkki arvioimaan pelikokemusta.

Varausviestin avulla voidaan tiedottaa esimerkiksi ovikoodi simulaattorin pelaajille. Viesti lähetetään esimerkiksi tuntia ennen varausta ja ovikoodi kerrotaan viestin tekstissä.