Kentät

Sivulla voidaan luoda uusia kenttiä eli käytettävien tuloskorttien pohjia. Tuloskorttitiedot täytyy luoda ennen kuin voidaan luoda kilpailuja. Tuloskortteja käytetään vain NexGolfiin luoduissa kilpailuissa.

Seurojen välisissä yhteiskilpailuissa voidaan kaikki kilpailukierrokset ja tulokset kirjata yhden seuran kilpailuihin. Tällöin muiden seurojen kentillä pelattavia kierroksia varten tarvitsee luoda kyseisen seuran tuloskortti.

Mikäli tuloskortti muuttuu, luodaan uusi tuloskortti uudelle nimelle. Tällöin uusi tuloskortti voidaan luoda hyvissä ajoin ja vanhaa voidaan käyttää vielä kilpailuissa, kunnes tuloskortti vaihtuu.

Huomioi, että kilpailukierroksissa oleva kenttä täytyy käydä vaihtamassa, mikäli kierros on luotu ennen tuloskortin muutoksia.

Kenttiin voidaan lisätä myös normaalista poikkeavia tuloskortteja, jos kilpailu halutaan pelata normaalista tuloskortista poikkeavasti.

Uusi kenttä

Uuden kentän voi lisätä Lisää-painikkeesta.

Nimi 
Kierroksen tietoihin määritetään mitä tuloskorttia kierroksella käytetään. Nimi näkyy kilpailun tiedoissa muun muassa julkisessa kilpailukalenterissa.

Kuvaus 
Kuvaus-kenttään voidaan tarkentaa tietoja tuloskortista, esimerkiksi kortin voimaantulo.

Kenttä 
Määrittää, mille NexGolfin kentälle tuloskorttia käytetään. Kun kierroksen tiedoista suljetaan lähtöjä, suljetaan lähdöt kyseiseltä kentältä. Samalle kentälle voi olla useampi tuloskortti.

VTP-kenttä 
Valitaan Golfliiton eBirdie-järjestelmän kenttä, joka yhdistää tiedot ja laskennat oikealle kentälle. Mikäli kenttätietoa ei ole yhdistetty, näkyy tulokset eBirdiessä ns. kansainvälisellä kentällä pelattuna ja ikonina näkyy lentokone.

Par
Määritetään reiän par-arvo.

Par N
Naisille voidaan määrittää omat par-arvot. Pyydä asetus tarvittaessa käyttöön NexGolfin asiakastuesta.

HCP
Määritetään reiän hcp-tieto. Huomioi, että hcp on jokaiselle reiälle eri, väliltä 1-18.

Mikäli 18-reikäisellä kentällä pelataan vain toinen puolisko, kannattaa tätä tarkoitusta varten luoda oma tuloskortti. Pelattavan puoliskon hcp-arvot tulee määritellä niin, että ne ovat parittomia kokonaislukuja 1-17 siten, että indeksien järjestys vastaa alkuperäisen kentän ko. yhdeksänreikäisen puolikkaan hcp-arvojen järjestystä.

Kentän alaosassa määritetään käytettävät tiit sekä niiden CR- ja Slope-arvot.

Nimi
Tiille voidaan määrittää oma nimi, esimerkiksi 54, 62 tms. Tiin nimi näkyy tällä hetkellä tarratulostuksessa.

VTP-tii
Kun tuloskortti on yhdistetty VTP-kentälle, voidaan VTP-tiiksi valita kentän mukaiset tiit.

Slope ja CR
Jokaiselle tiille määritetään CR- ja Slope-arvot miehille ja naisille. Mikäli tietoa ei ole, kirjoitetaan kenttään 0.