Ulkomaalaiset tuloskortit

Suomalaisten seurojen tuloskortit noudetaan keskitetysti Golfliiton järjestelmästä, jossa on kaikkien Golfliiton alaisten seurojen tuloskortit. Ulkomaalaisille korteille ei ole vastaavaa rekisteristä, josta tiedot voitaisiin luotettavasti noutaa.

Pelaajat voivat itse luoda tuloskortteihin ulkomaalaisen kortin tiedot, jossa ovat käyneet pelaamassa, ja syöttää sen pohjalta kierrosten tiedot. Seurat voivat luoda myös ulkomaalaisia tuloskortteja ja syöttää pelaajille näiden pohjalta kierrosten tiedot. Tuloskortit voidaan asettaa myös julkisiksi, jolloin pelaaja voi hyödyntää seuran luomaa ulkomaalaista tuloskorttia.

Huomioi! Ulkomaalaistenkin tuloskorttien tiedot voivat muuttua ja ne kannattaa tarkistaa ennen tuloskortin syöttämistä, että tiedot ovat ajantasalla.

Ulkomaalainen tuloskortti voidaan syöttää vain yhdelle tiille eli eri tiiltä pelattaessa tulee kortti syöttää jokaiselle tiille erikseen. Korttiin tulee määrittää sekä miesten että naisten CR- ja Slope-arvot.

Kentän nimi
Ulkomaalaisen kentän nimi.

Maa
Maa, jossa kenttä sijaitsee.

Tiin nimi
Tii, jolta kortti luodaan.

CR (miehet)
Miesten CR-arvo kyseiselle tiille.

Slope (miehet)
Miesten Slope-arvo kyseiselle tiille (55-155).

CR (naiset)
Naisten CR-arvo kyseiselle tiille.

Slope (naiset)
Naisten Slope-arvo kyseisele tiille (55-155).

Julkinen
Näkyykö kortti seuran pelaajille tuloskorttien syötössä kohdassa Ulkomaalaiset kortit. Jos kortti ei ole julkinen, voi korttia käyttää vain caddiemaster.

Reikä
Pelattava reikä.

PAR
Reiän PAR-arvo. Kaikkien reikien PAR-arvot ovat pakollisia tietoja ja arvon tulee olla välillä 3-7.

HCP
Reiän HCP. Kaikkien reikien HCP-arvot ovat pakollisia tietoja ja jokaisen reiän arvon tulee olla uniikki.

Pituus (m)
Reiän pituustieto. Reiän pituus ei ole pakollinen tieto.

Tuloskortin syötössä voidaan valita Ulkomaalainen kenttä, jolloin listataan kaikki seuran lisäämät ulkomaalaiset kortit.
Pelaajalle näkyvät vain hallinnan julkisiksi asettamat ulkomaalaiset kortit tai pelaajan omat syöttämät ulkomaalaiset kortit. Pelaajan syöttämät ulkomaalaiset kortit eivät näy muille pelaajille.