Pelilippujen käyttö

Peliliput voidaan nimetä jäsenelle, asiakkaalle tai osakkeelle. Pelilippua ei ole pakko nimetä kenellekkään mikäli pelilipulla on sallittu vapaa käyttö. Jos nimeämätön käyttö ei ole sallittu, pitää peliliput nimetä aina jäsenelle tai osakkeelle ja pelilipun voi käyttää vain nimetty henkilö.

Pelilipun nimeäminen

Jäsenen ja asiakkaan perustietojen sekä osakkeen perustietojen alta löytyy painike Peliliput. Tästä pääsee listaamaan peliliput ja nimeämään ne omistajalle.

Painikkeesta avautuu pelilippujen haku, jonka avulla voidaan hakea halutut peliliput, jotka nimetään jäsenelle tai osakkeelle.

Kausi
Valitaan kausi, jonka kauden peliliput nimetään. Pelilippuja voi nimetä myös ennakkoon seuraavalle kaudelle.

Osake
Voidaan tarkistaa, mitä pelilippuja halutulle omistajalle on nimetty. Osaketta ei valita kun pelilippuja ei ole vielä nimetty.

Aloitusnumero
Mistä numerosta alkaen peliliput halutaan nimetä kyseiselle jäsenelle tai osakkeelle.

Lopetusnumero
Mihin numeroon saakka pelilippuja halutaan nimetä kyseiselle jäsenelle tai osakkeelle.

Omistajayritys
Voidaan tarkistaa, mitä pelilippuja yritykselle on nimetty. Hakuun riittää osa yrityksen nimestä. Hakua ei käytetä kun pelilippuja ei ole vielä nimetty.

Omistajan etunimi ja Omistajan sukunimi
Voidaan tarkistaa, mitä pelilippuja jäsenelle on nimetty. Hakuun riittää osa nimestä. Hakua ei käytetä kun pelilippuja ei ole vielä nimetty.

Haetut peliliput listataan sivulle. Pelilipun tiedoissa näkyy, onko pelilipun jakaminen tai vapaa käyttö sallittu sekä kausi. Hakutuloksista rastitaan ne peliliput, jotka halutaan nimetä jäsenelle tai osakkeelle. Otsikkoriviltä saadaan kerralla rastittua kaikki hakutulokset. Nimeä-painikkeesta nimetään peliliput omistajalle.

Mikäli pelilippu halutaan poistaa käytöstä, voidaan pelilippu asettaa käytetyksi painikkeesta Poista peliliput käytöstä.

Mikäli pelilippujen nimeämiseen tai käyttöön tarvitsee tehdä muutoksia nimeämisen tai käytetyksi merkkauksen jälkeen, ole yhteydessä NexGolfin asiakastukeen.

Pelilipun käyttö

Pelaaja voi merkitä pelilipun varauksen yhteydessä varauslomakkeella. Pelaajalle annetaan ilmoitus, mikäli annettu pelilipun numero ei ole käytettävissä. Pelaajan käyttäjäryhmässä voidaan määritellä Näytä käyttäjälle pelilippukenttä ajanvarauksessa.

Caddiemaster voi kirjata pelilippunumeron vaikka pelilippua ei olisi nimetty kenellekkään. 

Pelaaja voi liittää varaukseensa pelilipun numeron. Pelilipun voi lisätä myös pelikaverille.
Caddiemaster voi lisätä pelaajalle pelilipun numeron sille varattuun kenttään. Caddiemaster voi kirjata pelilipun, vaikka sitä ei ole nimetty kenellekkään.

Pelilipun käytön peruminen ja mitätöiminen

Virheellisesti kirjattu pelilippunumero voidaan perua ainoastaan perumalla varaus ja tekemällä varaus uudelleen. Peruttaessa varaus, jossa pelilippu on merkitty, poistuu myös merkintä pelilipulta ja pelilippu vapautuu uudelleen käytettäväksi.

Pelaajan pelilippu voidaan asettaa käytetyksi suoraan pelilippujen kautta, esimerkiksi pelilippujen kadotessa.

Mitätöityjen pelilippujen kohdalla lukee Käytetty-sarakkeessa 'Kyllä'. Näitä pelilippuja ei voi kirjata varauksiin.

Ole tarvittaessa yhteydessä NexGolfin asikastukeen jos pelilippujen käytössä on kysyttävää.