Viikkokilpailu

Viikkokilpailussa pelaajat voivat pelata kierroksensa haluamanaan ajankohtana. Ilmoitettaessa pelaaja kilpailuun, saa hän automaattisesti lähtöajan. Viikkokilpailuun voidaan mahdollistaa myös usean tuloskortin syöttäminen, joista paras tuloskortti huomioidaan.

Viikkokilpailu saadaan käyttöön, kun kilpailun perustiedoissa kytketään päälle asetus Luo pelaajalle automaattisesti lähtöaika.

Tällöin kierroksen tiedot tulee määrittää, ennenkuin osallistujia lisätään kilpailuun. Kun osallistuja lisätään kilpailuun, luodaan hänelle samalla automaattisesti lähtöaika ja tuloskorttipohja.

Lisättäessä kilpailuun Mobile Score -asetukset, voivat pelaajat kirjata itse yhden tuloskortin kilpailuun.

Usean tuloskortin jättäminen samaan viikkokilpailuun

Asetuksella Salli usean tuloskortin syöttö (per kierros) mahdollistetaan useamman tuloskortin kirjaaminen samalle henkilölle samaan kilpailuun. Erillisiä kierroksia ei lisätä, vaan tuloskortti kirjataan samalle kierrokselle. Vain paras tuloskortti huomioidaan tuloksissa.

Lisää uusi tulos
Caddiemaster voi lisätä pelaajalle uuden tuloskortin painikkeesta Lisää uusi tulos.

Valitse osallistuja
Valitaan, kenelle pelaajalle tuloskortti lisätään.

Tuloskortin päivämäärä
Päiväys, jolloin kierros on pelattu.

Tuloskortin syöttäminen mobiilisovelluksen kautta

Kun kilpailussa on otettu käyttöön Mobile Score -ominaisuus, voi pelaaja syöttää itse tuloskortin mobiilisovelluksen kautta. Jotta pelaaja voi syöttää useamman tuloskortin samaan kilpailuun, tulee Viikkokilpailu-asetuksiin asettaa asetukset Salli usean tuloskortin syöttö (peri kierros) sekä Salli pelaajan lisätä tuloskortteja itse (Mobile Scoring).

Pelaajalla on valmiina ensimmäinen tuloskortti, joka luodaan automaattisesti kun pelaaja lisätään kilpailuun ja hänen saadessaan lähtöajan. Pelaaja täyttää ensimmäisenä tämän tuloskortin.

Kun pelaaja pelaa useamman kierroksen samassa kilpailussa, voi hän syöttää uuden tuloskortin painikkeesta Lisää tuloskortti.