Maksukehotuskysely

Maksukehotuskyselyssä voidaan seurata luotuja maksukehotuksia sekä niiden suorituksia. Haun avulla voidaan hakea luotuja maksukehotuksia.

Laskutustapahtuma 
Haku voidaan kohdistaa tiettyyn laskutustapahtumaan.

Laskun numero 
Maksukehotuksia voidaan hakea myös laskun numerolla tai sen osalla. Alku- tai loppuosan numerosta voi korvata *-merkillä.

Maksuluokat 
Laskuja voidaan hakea myös maksuluokan perusteella. Useamman maksuluokan voi valita ctrl-painikkeen avulla. Hakua kannattaa rajata myös muilla arvoilla, sillä maksuluokkaa on voitu käyttää laskuilla useamman vuoden ajan.

Osakemaksuluokat massalaskutusta varten 
Laskuja voidaan hakea myös osakkeeseen kohdistuvan maksuluokan perusteella. Useamman maksuluokan voi valita ctrl-painikkeen avulla. Hakua kannattaa rajata myös muilla arvoilla, sillä maksuluokkaa on voitu käyttää laskuilla useamman vuoden ajan.

Tila 
Laskuja voidaan hakea tilan perusteella: kaikki, maksetut tai avoimet

Laskuja voidaan hakea päivämäärän perusteella.

Laskun päivämäärä 
Maksukehotuslaskun päivämäärä.

Eräpäivä 
Maksukehotuslaskun eräpäivä.

Ajopäivä 
Koskee vain aiemminen Ropon kautta lähetettyjä laskuja. Laskujen ajopäivä, jolloin laskut lähetetty Ropolle käsiteltäväksi.

Maksupäivä 
Päivä, jolloin laskulle on tehty maksumerkintä.

Haku voidaan kohdistaa myös Jäsen-/asiakasnumeron, Yrityksen, Etunimen tai Sukunimen perusteella. Yrityksen nimen tai henkilön nimen perusteella haettaessa riittää hakuehdoksi osa nimestä.

Avoinna min. ja Avoinna max. 
Haku voidaan rajata avoimeen summaan.

Lajittelujärjestys 
Oletuksena hakutulokset listataan laskun numeron perusteella mutta tarvittaessa järjestystä voi vaihtaa.

Tuloksia sivulla 
Oletuksena näytetään kaikki hakutulokset samalla sivulla mutta tarvittaessa tulokset voidaan jaotella useammalle sivulle.