Tuloskortit

Tuloskortit-sivulta päästään tarkastelemaan ja syöttämään kilpailun tuloskortteja osallistujille. Tuloskortti päästään syöttämään kun kilpailija on lisätty lähtölistalle eli hän on saanut lähtöajan.

Huomio! Kun tuloskorttia aletaan syöttämään, lukkiutuvat pelaajan HCP ja Slope-arvot. Mikäli pelaajan tasoitukseen tulee muutoksia, pitää tuloskortti poistaa, jotta muutokset näkyvät tuloskortilla.

Mobiilituloskortti
Kun pelaajat syöttävät tuloskorttinsa mobiilisovelluksen kautta, näkyy pelaajan nimen yhteydessä teksti NMS. Kun tuloskortti on myös allekirjoitettu, näkyy NMS-tekstin vieressä kynän kuva. Caddiemaster voi syöttää koko tuloskortin, jolloin NMS-tekstiä ei ole.

Syötetty
Sarakkeessa näkyy tieto, kuinka monta reikää tuloskortille on jo kirjattu. Kun tuloskortti on täysin syötetty, näkyy kohdalla vihreä merkki. Mikäli pelaaja keskeyttää tai hänet diskataan, näkyy tästä tieto.

Julkaise
Sarakkeessa näkyy tieto kun pelaajan tuloskortti julkaistaan tuloksissa.

eBirdiessä
Sarakkeessa näytetään tieto, kun tuloskortti on viety keskusrekisteriin.

Lisää uusi tulos
Pelaajalle voidaan lisätä uusi tulos samalle kierrokselle, kun käytössä on viikkokilpailu ja sallittu usean kierroksen jättäminen.

Päivitä tasoitukset rekisteriin 
Painikkeesta voidaan viedä kaikki tuloskortit kerralla tasoitusrekisteriin. Huom! Mikäli kilpailussa on päällä tulosten automaattinen vienti (päivittäin), ei painiketta näy tuloskorttien alla.

Poista tulokset rekisteristä
Kilpailusta viedyt tulokset voidaan perua. Peruminen voidaan tehdä muutaman päivän ajan tulosten viennin jälkeen. Tämän jälkeen muutokset tulee tehdä suoraan eBirdieen. Tarkista tilanne aina eBirdiestä.

Laske uudet tulokset 
Tulokset voidaan laskea uudelleen jos kilpailun tietoihin on tullut muutoksia, esimerkiksi sarjan tulostyyppiä tai tasoituskertoimia muokataan.