Viikkokilpailu

Viikkokilpailussa pelaajat voivat pelata kierroksensa haluamanaan ajankohtana. Ilmoitettaessa pelaaja kilpailuun, saa hän automaattisesti lähtöajan. Viikkokilpailuun voidaan mahdollistaa myös usean tuloskortin syöttäminen, joista paras tuloskortti huomioidaan.

Viikkokilpailu - vain yksi pelikierros

Viikkokilpailu voidaan pelata koko viikon ajan, pelaajalle sopivana ajankohtana. Viikkokilpailusta voidaan jättää vain yksi tuloskortti.

Tällöin kilpailun perustiedoissa määritetään Viikkokilpailuasetuksissa päälle asetus Luo pelaajalle automaattisesti lähtöaika. Kun pelaaja ilmoittautuu kilpailuun, luodaan hänelle automaattisesti lähtöaika, eikä erillistä lähtöjen luontia tarvitse tehdä.

Caddiemaster voi syöttää tuloskortin pelaajalle tai käyttöön voidaan ottaa NexGolf Mobile Scores, jolloin pelaaja voi syöttää tuloskortin kilpailuun itse.

Kun kilpailussa on käytössä netti-ilmoittautuminen sekä Mobile Scores, pyörii kilpailu aivan itsestään. Lisäksi kilpailuun voidaan ottaa käyttöön maksaminen, jolloin pelaaja maksaa osallistumisensa ilmoittautumisen yhteydessä.

Viikkokilpailu - usea pelikierros, paras huomioidaan

Viikkokilpailua pelataan koko viikon ajan ja pelaaja voi jättää kilpailuun useamman tuloskortin. Vain paras tuloskortti huomioidaan tuloksissa.

Tällöin kilpailun perustiedoissa määritetään Viikkokilpailuasetuksiin automaattisen lähtöajan lisäksi asetus Salli usean tuloskortin syöttö (per kierros). Tällöin caddiemaster voi lisätä pelaajalle useita tuloskortteja samalle kierrokselle. Kilpailuun luodaan siis vain yksi kierros.

Kun käytössä on Mobile Scoring -asetukset, voidaan pelaajille sallia usean kortin syöttäminen itse mobiilisovelluksen kautta asetuksella Salli pelaajan lisätä tuloskortteja itse (Mobile Scoring).

Kilpailumaksaminen on mahdollista vain ilmoittautumisen yhteydessä. Toistaiseksi lisäkierrokset tulee maksaa erikseen.