Äkkilähdöt (Teetime.fi)

Lähtöihin voidaan lisätä Äkkilähtö-tarjouksia, jolloin pelaajat pääsevät varaamaan peliaikoja alemmalla hinnalla. Äkkiklähdöt tulevat varattaviksi Teetime.fi-palvelun kautta. Äkkilähdöt ovat tarkoitettu pääsääntöisesti vieraspelaajille ja lyhyellä varoitusajalla.

Äkkilähdölle määritetään tarjous-teksti sekä hinta.

Äkkilähdön ajankohta voidaan pitää Valituille lähdöille tai laajentaa halutulle Aikavälille.

Mikäli äkkilähtö laajennettiin aikavälille, määritetään kellonajat, mille välille Äkkilähdöt luodaan sekä valitaan viikonpäivät. Oletuksena kenttiin tulee ajankohdat jotka rastittiin varauskalenterista. Äkkilähtöjä voidaan luoda kerralla seitsemälle päivälle tarkasteltavasta hetkestä eteenpäin.

Äkkilähtöjen julkaisu ja viestit äkkilähdöistä voidaan lähettää ajastetusti tai heti. Ajastuksen asetuksista on kerrottu tarkemmin Teetime.fi perusasetuksien yhteydessä. Viesti lähtee kaikille, jotka ovat asettaneet kentän Suosikiksi Teetime.fi-palvelussa, push-viestinä sekä sähköpostiviestinä.

Äkkilähdöistä voidaan tiedottaa heti kun äkkilähtö lisätään valitsemalla julkaisun alempi vaihtoehto ”Julkaise ja tiedota Golfkeskuksen Suosikki-valinnan tehneille heti” tai äkkilähtöjä voidaan määrittää kalenteriin ennakkoon ja ajastaa julkaisu ja tiedotus Teetime.fi-asetuksissa määritettyjen asetusten perusteella.

Tarjousviesti lähtee kaikille niille pelaajille, jotka ovat valinneet kyseisen kentän suosikikseen Teetime.fi-palvelussa mikäli eivät ole erikseen estäneet tarjousviestien tulemista.

Äkkilähdöt voi poistaa kalenterista painikkeesta Poista Teetime.fi äkkilähtö-tarjous. Äkkilähtö ei poistu niistä varauksista jotka on jo Äkkilähtönä maksettu.


Äkkilähtöjen julkaisun asetukset

Teetime.fi-asetuksissa (Päävalikko > Teetime.fi) voidaan määrittää, kuinka Äkkilähtöjä julkaistaan.

Äkkilähdön julkiasuun liittyy kaksi asetusta: milloin äkkilähtö julkaistaan ajanvarauskalenteriin sekä milloin äkkilähdöstä tiedotetaan kentän Suosikiksi-valinneille sähköpostitse ja pushviestein.

Äkkilähdön julkaisuajankohta ajanvarauskalenteriin:

Julkaise heti, kun äkkilähtö tallennetaan 
Äkkilähtö näkyy ajanvarauskalenterissa heti kun tiedot tallennetaan.

Julkaise samaan aikaan, kuin Suosikki-valinnan tehneitä golfaajia tiedotetaan 
Äkkilähtö julkaistaan ajanvarauskalenterissa samaan aikaan kun viestit lähetetään. Katso seuraava kohta.

Äkkilähdön tiedotusajankohta Golfkeskuksen Suosikikseen valinneille pelaajille:

Heti 
Viestit lähetetään heti kun tiedot tallennetaan.

Äkkilähtöä edeltävänä päivänä klo tt:mm 
Viestit lähetetään päivää ennen Äkkilähtöä haluttuun kellonaikaan.

Äkkilähdön päivänä x tuntia ennen ensimmäistä äkkilähtöä, kuitenkin aikaisintaan klo 09 
Viestit lähetetään samana päivänä x tuntia ennen Äkkilähtöä.

Huomioi! Älä ajasta tai lähetä äkkilähtöjen viestejä yöllä. Useimmat eivät halua pushviestejä tai ilmoituksia uusista sähköposteista kesken uniaan.