Ajanvarausviestit

Ajanvarausviestien avulla voidaan lähettää varauksista automaattisesti viestejä, joiden sisällön voi vapaasti määrittää. Viesteillä voidaan esimerkiksi muistuttaa varausten vahvistamisesta ja tiedottaa ennakkoon varaukseen liittyvistä asioista tai kiittää varauksesta peliajan jälkeen.

Käytössä olevat viestit näkyvät sivulla ja niitä pääsee muokkaamaan rivin lopussa olevasta kynän kuvakkeesta. Viestin voi poistaa siirtämällä sen roskakoriin.

Nimi
Ajanvarausviestin nimi. Nimi näkyy vain sisäisesti.

Otsikko
Viestin otsikko, joka näkyy sähköpostiviestissä.

Teksti
Viestin sisältö. 
Viestin sisällössä voi käyttää html-muotoilua:

  • <br> Rivinvaihto (tätä ei tarvitse päättää)
  • <b>Lihavointi</b>
  • <i>Kursivointi</i>
  • <u>Alleviivaus</u>
  • <a href=http://osoite.fi>Linkkiteksti</a>

Lähetysaika
Kuinka monta minuuttia ennen tai jälkeen varauksen viesti lähetetään. Oletuksena viesti lähetetään varauksen alkamisajankohdan jälkeen mutta viestin voi lähettää myös ennen varausta.

Vastaanottaja
Oletuksena viesti lähetetään kaikille mutta viestin voi valita lähtemään vain varaajalle tai pelkästään muille varaajan lisäämille pelaajille.

Teetime.fi-varaukset
Oletuksena Teetimen kautta tehdyistä varauksista ei lähetetä viestejä. Teetimesta voidaan määrittää lähtemään omat viestit. Mikäli näitä viestejä ei ole käytössä, voidaan ajanvarausviestit valita lähtemään myös Teetimen kautta tehdyistä varauksista.

Kentät
Valitaan kentät, joille tehdyistä varauksista viestit lähetetään.