Markkinointiluparaportti

Pelaajilta voidaan kysyä markkinointilupaa heidän tehdessään varauksia Teetimessä tai NexGolfissa. Luvan antaneista voidaan hakea raportti halutulta aikaväliltä. Kun käytössä on lisäksi viestinnän lisämoduuli, voidaan markkinointiluvan antaneille lähettää helposti viestejä viestintämoduulin toimintojen kautta.

Markkinointiluvan kysyminen koskee aina pelkästään varaajaa. Hänen tehdessä varauksia muille pelaajille, antaa hän markkinointiluvan vain itselleen.

Aloitusaika ja Lopetusaika

Markkinointiluvan antaneet voidaan hakea tietyltä ajankohdalta. Ajankohta on se aika, jolle varaus on tehty.

Näytä vain uniikit tulokset

Oletuksena näytetään tulokset vain kertaalleen.

Markkinointiluvan asetukset

Markkinointiluvan kysely voidaan kytkeä päälle ja pois asetuksista sekä asettaa saateteksti markkinointiluvan kyselyyn. Asetukset löytyvät myös Seuran asetuksista.

Tulokset

Hakutuloksissa esitetään pelaajan jäsennumero, nimi, seura sekä yhteystiedot. Tiedot noudetaan varauksessa olevista tiedoista.

Tulokset voidaan siirtää exceliin XLS (excel) -painikkeesta.

Jos käytössä on Viestintämoduuli, voidaan markkinointiluvan antaneille viestiä tekstiviestein (Lähetä tekstiviesti) tai koostaa sähköpostilista (Luo sähköpostilista).

Kun seuralla on käytössään Premium klubilisenssi, voidaan oman seuran pelaajille viestiä myös Markkinointiviestinnän (Markkinointiviestintä) kautta.