Osoitetarrojen tulostus

Osoitetarrojen tulostuksen kautta voi jäsenhakua tarkemmin hakea tulostettavat osoitetarrat.

Haku voidaan kohdistaa esimerkiksi tietylle jäsen-/asiakasnumerovälille tai tietylle postinumerovälille. Hakuehdot ovat samoja, joita käytetään myös Käyttäjähaussa.

Hakutuloksiin listataan jäsennumero, nimi, yrityksen nimi sekä postiosoite. Jos hakuehdoissa on määritetty, että käytetään laskutusosoitetta, näytetään se tuloksissa ja tulostetaan tarroille.

Hakutulosten oikeasta yläkulmasta löytyy teksti Tulosta osoitetarrat, josta päästään valitsemaan käytettävä tarrapohja ja tulostamaan osoitetarrat.

Tarrapohja
Valikosta valitaan tarrapohja, jolle osoitetiedot tulostetaan.

Tulosta PDF
Painikkeesta luodaan tarra-arkki valitulle tarrapohjalle.

Osoitetiedot (pdf)
PDF-tiedosto muodostuu tekstilinkiksi sivun yläosaan, josta avautuu PDF-tiedosto. PDF-tiedoston tulostus-toiminnon kautta tulostetaan osoitetarrat tarrapohjille.

Vinkki! Aseta tarra-arkin kehyksen paksuudeksi 1 ja tulosta yksi sivu tarroja tavalliselle paperille. Aseta paperi tarra-arkin taustalle ja tarkista, että kaikkien tarrojen tekstit osuu tarroille oikein.